Info om nettbutikkenVelkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

lørdag 27. august 2011

Bamseluer i marineblå


Disse luene i marineblått er absolutt bestselgere! Alle disse er i størrelse S. Det har kommet mange fine tilbakemeldinger på disse og en kjent norsk klesdesigner fortalte meg at "når du har solgt så mange av en vare i 20 år, er det blitt en klassiker!" Tja... jeg er nå ikke sikker på det, da. Luene er i allefall i sortimentet til mange butikker som heter Husfliden. Og, om de ikke er der nå, så har de ikke bestilt... Å stå på messe på Lillestrøm er ikke min greie lenger. Det er kjempedyrt!
BamselueIngen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails