Info om nettbutikkenVelkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

onsdag 31. august 2011

Pulsvanter kommer...


I løpet av noen dager skal jeg få lagt opp flere bilder av disse pulsvantene. De har vært ute for salg i snart 2 år og har solgt kjempebra! De strikkes i mange farger, og dette paret er i farge 82, rosa. Det er ikke alltid like lett å få fargene helt godt gjengitt - uansett redigeringsprogram, men, jeg prøver!

Fargekartet ligger her.

Jeg har også strikket flere ting i samme mønsterserie - trekantskjerf, smykkeskjerf, beanieluer og litt barneplagg. Akkurat nå jobber jeg med et pannebånd, men det er ikke klart ennå... Prisen på vantene er 250,- inkl. mva.

Ha en fin kveld!
Synnøve

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails