Info om nettbutikkenVelkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

mandag 17. oktober 2011

Sitteunderlag med egne navn på - julegave?Dette innlegget viser fargekombinasjoner på tova sitteunderlag med navn på. Første bilde er i burgunder og rødt med orange tekst. På baksiden er det strikka inn "Made in Telemark".Denne kombinasjonen er i 2 blåfarger med turkis tekst.
Dette er 2 lillafarger og lime tekst.Dette er svart og koks med lys grå tekst.Baksida ser slik ut.

Dette er bestillingsvare da det vil ta litt tid å taste inn navn på strikkemaskina og muligens også skaffe garnet. Det er liksom grenser for hva en kan ha på lager. Noen navn er klare, men dem er det jo mange av! :-)
Er det andre fargeønsker, kan en se på garnet ved å trykke her. Jeg har også noen andre sitteunderlag med diverse tekster på. De ligger på Epla.

Disse kan også strikkes i en bunnfarge og navnet i en kontrastfarge. Siste ønske er: PAPPA'S SITTEUNDERLAG. Alle bokstaver er store - dvs. samme høyde.

Pris: 250 Nkr + porto.
Størrelsen er ca 46x37 cm. Vekt i underkant av 200 g.

Hilsen Synnøve

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails