Info om nettbutikkenVelkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

tirsdag 1. januar 2013

Oppskrift, eller?


Hvis det er interesse for å kjøpe oppskrift på et slikt foldeskjørt eller hva nå enn jenta er ikledd, kan jeg godt prøve å skrive det ned. Her har hun på seg en lang genser, skjørt, pannebånd og leggvarmere. Det sistnevnte produktet er formstrikket - rekker over kneet og har lange knyttesnorer.

Inspirasjon til mønsteret er Telemarksbunaden.

Foldeskjørtet har jeg ferdig notert ned, men egentlig ikke som skikkelig oppskrift da det er nødvendig å lage strikkeprøve for å få dette til. Garnet spiller en stor rolle her, nemlig.

Det er bare å sende meg en epost - synnove@rettogvrangstrikk.no om du er intr.

Synnøve

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails