Info om nettbutikkenVelkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

lørdag 29. desember 2012

Oppskrift til lue med dobbel brettekant


Denne luemodellen har jeg brukt i mange år. Mønstre og farger har variert. Sønnen i huset ønsket seg en enkel, ensfarga en, så da fikk han det. Jeg legger ut en oppskrift på denne modellen litt senere. Oppskriften er utarbeidet i 2 størrelser.

Pris: 50 NKr
Oppskriften kan lastes ned etter fullført betaling.

 
Synnøve

1 kommentar:

http://hjemmestrikket.com sa...

Så bra Synnøve at du har lagt ut oppskrifta her - og at du tar deg bwetalt for arbeidet du har gjort. Du er kjempeflink:) Tar en titt innom igjen litt senere og kan skje kjøper jeg en oppskrift eller to:)) Smart å bruke paypal. Det har jeg også hatt lyst til, men ser ikke ut til at det går an med den nettsiden jeg har ;( . Ha en forrykende lillenyttårsaften:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails