Info om nettbutikkenVelkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

mandag 9. juli 2012

VolangskjørtDette er et skjørt i hel volang - eller snurreskjørt, som noen kaller det. Det har linning og bred strikk som gjør at det sitter godt i livet. Akkurat dette skjørtet er en gave, men jeg har planer om å lage flere i andre stoffer. Det går ganske mye til et slikt skjørt. Bare se her:Skjørtet er sydd i str. 134/140 og måler 48 cm fra linningen. Andre detaljer:


Falden er sydd med skråbånd. Da blir alle løse trådender gjømt godt! :-)En liten detalj til: charms med teksten "MADE FOR YOU" for å markere foran på skjørtet.Mønster: eget
Stoff: fra Alexander Henry, 2009Synnøve

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails