Info om nettbutikken



Velkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

søndag 3. juni 2012

Masker med mening...


er i allefall dette! Havner sikkert på et eller annet sykehus i forbindelse med Amandaprosjektet. Etter å testet ut mangfoldige sokkepar i vinter og vår, har jeg kommet fram til litt forskjellige oppskrifter. Dette hullmønsteret gjorde at jeg lot være å sende inn denne oppskriften til en konkurranse da jeg rett og slett ikke fikk den ferdig!






Sokken med blomst er til ca nyfødt, og den andre er litt større. Jeg håper jeg greier å ha alt klart mot slutten av juni.


Ha en fin sommeruke!
Synnøve

1 kommentar:

Marianne Ek sa...

De sokkene var kjempe nydelige
Mvh Marianne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails