Info om nettbutikken



Velkommen innom til bloggbutikken "rett og vrang"! Kanskje du finner noe du liker her?


Nyhet! Muligheten til å kjøpe oppskrifter til sokker m.m. er lagt inn i denne butikkbloggen fra august 2011! Klikk på lenke-knappen og følg instruksjonene. Oppskriften kan så lastes ned etter at betalingen er gjennomført. KJEKT!

Flere produkter vil komme i bloggbutikken. Utover det henvises det til Epla. Så sant det er mulig, bruker jeg nå PayHip/PayPal til oppskriftene, men kan godt gjøre andre avtaler om det er ønskelig. Du trenger ikke å ha egen PayPal konto for å handle, men det skal gå fram av instruksjonene. Velkommen igjen til et besøk!

Hilsen Synnøve

lørdag 20. oktober 2012

Oppskrift på babysokker


Sokkene varierer litt på skaftet etter størrelsen. Disse er strikka i merinoull, 175 m pr. 50 g og pinner nr. 2,5 mm. Lengden under er ca 8 - 9 - 10 cm pr. størrelse.



Disse sokken har en variant med fletter midt foran.



Dette er den minste størrelsen - dokka er størrelse nyfødt, men den har jo ikke så smale føtter som en baby har og da "bedrar" det litt. Hvis du vil kjøpe oppskriften kan du trykke på "BuyNow". Da vil du få melding om at du kan laste den ned.

Pris: Nok 50,-





fredag 12. oktober 2012

Babysokkene er endelig ferdige!


Da er de ferdige - iallefall i 2 størrelser! Grunnen til at de ser litt vide ut i toppen, er rett og slett fordi jeg har brukt en litt annen felling for at de ikke skal stramme rundt leggen.


Da ser de slik ut PÅ. Brettekanten er ned på dette bildet.


Slik ser de ut med kanten opp.


Her er undersiden på sokkene. Det er god passform på disse, så etter å ha jobba med dette her i over 1 år, kan jeg vel si meg fornøgd - endelig - eller?


Sokkene SITTER på! Her sees sokken på ei dokke str. 3 mnd. og på bildet under er den ved siden av en sko i str. 18.



God helg!
Synnøve


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails